Ofte stillede spørgsmål

Hvor går Gadens Stemmer byvandringer henne?

Hvordan genkender jeg guiden?

Er guiden hjemløs?

Klik og se flere spørgsmål og svar

Mød guiderne

Guiderne i Gadens Stemmer har alle en unik og barsk livshistorie fra kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. Livshistorierne er den enkelte guides subjektive fortælling om sit liv med op- og nedture og vendepunkter. Guiderne bliver oplært i at formidle deres historie hos Gadens Stemmer, men til oplæringen hører ikke en bevisførelse for detaljer og begivenheder i de barske og sårbare positioner som guiderne fortæller om, lever i eller har levet i.

Guiderne har mange forskellige livserfaringer inden for social udsathed f.eks. hjemløshed, stofmisbrug, kriminalitet og psykiatriske diagnoser. Vores gade er bred! Ud for hver guide kan du læse om de livserfaringer, som den konkrete guide har valgt at være offentlig om på vores hjemmeside. På byvandringerne får du hele historien. 

Guiderne går hver deres rute i et kvarter, som har haft særlig betydning for dem. De fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. 

Vi tror på, at virkelige møder mellem mennesker styrker sammenhængskraften i vores samfund, for i mødet fordamper fordomme og forståelse skabes. Kom med os ud i virkeligheden og mød de fantastiske guider – mennesker, som har overlevet Gadens barske vilkår.

Vi har ruter i København, Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense og Faxe. Klik på den gule firkant i den by, hvor du gerne vil møde guiderne.

Tilmeld nyhedsbrev