Ofte stillede spørgsmål

Hvor går Gadens Stemmer byvandringer henne?

Hvordan genkender jeg guiden?

Er guiden hjemløs?

Klik og se flere spørgsmål og svar

Oplev Gadens Stemmer

Gadens Stemmer A.M.B.A. er en registreret socialøkonomisk virksomhed, som udbyder byvandringer og foredrag ud over det sædvanlige i København, Aalborg, Vejle, Odense, Esbjerg og Faxe.

Vi tilbyder lønnet og meningsgivende beskæftigelse som guide og foredragsholder, med fokus på personlige fortællinger fra et liv som socialt udsat og i skyggen af det ordinære samfund. Gadens Stemmer arbejder for øget livskvalitet gennem mødet mellem mennesker, og at bringe den enkelte guide tættere på uafhængighed af offentlige ydelser.

Vi faciliterer møder mellem mennesker for at mindske fordomme og øge forståelsen på tværs af samfundskel – vi håber derved at styrke sammenhængskraften i samfundet. 

Vi blev stiftet som uafhængigt andelsselskab med egen bestyrelse i 2013 efter at have været udviklet under NGO’en projekt UDENFOR i 2010 og senere i kommunalt regi som metodeudviklingsprojekt finansieret af satspuljemidler fra Socialministeriet. I dag drives Gadens Stemmer på markedsvilkår.

Gadens Stemmer A.M.B.A er en not-for-profit virksomhed. Det betyder, at alt evt. overskud investeres i drift og udvikling af virksomheden eller gives til almennyttige formål.
Vores sekretariat har til huse i FISHTANK/Social HUB i Kødbyen i København (Ingerslevsgade 44), som er Københavns nye samlingspunkt for samarbejde og innovation for socialt udsatte børn og unge.

Tuborgfondet støtter Gadens Stemmer. Klik på logoet for at læse mere om bevillingen fra Tuborgfondet

Tilmeld nyhedsbrev