Ofte stillede spørgsmål

Hvor går Gadens Stemmer byvandringer henne?

Hvordan genkender jeg guiden?

Er guiden hjemløs?

Klik og se flere spørgsmål og svar

Oplev Gadens Stemmer

København – Odense – Esbjerg – Vejle – Aalborg
En byvandring med Gadens Stemmer er 90 minutters dokumentar ude på gaden. Jeres guide fortæller med udgangspunkt i egen livshistorie med fx stofbrug, hjemløshed og anbringelser om livets og byens bagside, op- og nedture og vendepunkter og det bedre sted guiden står i dag.

 

Om vores priser: Grupper fra skoler, uddannelser, foreninger og private grupper betaler en reduceret pris ift. virksomheder. Det skyldes, at vi ser det som en selvstændig mission at en byvandring er økonomisk tilgængelig i undervisningssammenhæng og for fx en familie- eller vennegruppe.

FOR SKOLER, UDDANNELSER, FORENINGER OG PRIVATE

En gruppetur foregår på en dato og tidspunkt efter jeres ønske. Vi har to ”størrelser”. En gruppetur hvor I er op til 10 personer, der koster 1499,- incl. moms og gruppeturen med op til 25 personer, der koster 2499,- incl. moms.

BESTIL SOM VIRKSOMHED

En gruppetur foregår på en dato og tidspunkt efter jeres ønske. Vi har to ”størrelser”. En gruppetur hvor I er op til 10 personer, der koster 2499,- ekskl. moms og gruppeturen med op til 25 personer, der koster 4999,- ekskl. moms.

BILLET(TER) TIL ÅBNE TURE

Vi har åbne ture fredag, lørdag og søndag i København, Vejle, Odense og Esbjerg. I skoleferier er der også åbne ture på hverdage. Billet til åben tur koster 149,- kroner pr. person. På købsknappen herunder kommer du over på billetto.dk, hvor du kan se alle vores åbne ture. 

Gavekort til byvandringer i København, Odense, Vejle og Esbjerg - varighed 90 minutter

Billetter til en byvandring i gave? Her er gaven til ham eller hende, der aldrig ønsker sig noget. På købsknappen kommer du over på truestory.dk OBS: Vil du give et gavekort til en gruppe mennesker der skal afsted på samme tur eller vil du give dine medarbejdere et gavekort – fx som julegave – så skriv til os på info@gadensstemmer.dk eller ring 2270 4860

FOREDRAG

En del af Gadens Stemmers guider laver også deres livshistorie som et foredrag på 90 minutter på jeres skole, virksomhed eller forening. Et foredrag koster 3.599 kr.