Ofte stillede spørgsmål

Hvor går Gadens Stemmer byvandringer henne?

Hvordan genkender jeg guiden?

Er guiden hjemløs?

Klik og se flere spørgsmål og svar

Oplev Gadens Stemmer

Vi har ture i København, Odense Vejle, Esbjerg og Faxe. En byvandring varer ca. 1,5 time og har typisk 4-6 stops. Herunder kan du bestille en gruppetur og købe billet til åbne ture, ligesom du kan købe gavekort til Gadens Stemmer.
En helt særlig byvandring, hvor der også er tilsat håb og smil.

BESTIL EN GRUPPETUR - VARIGHED 90 MINUTTER

En gruppetur foregår på en dato og tidspunkt efter jeres ønske. Vi har to ”størrelser”. Gruppetur hvor I er op til 10 personer, der koster fra 1499,- incl. moms og gruppeturen med op til 25, der koster fra 2499,- incl. moms.

KØB BILLET(TER) TIL EN ÅBEN TUR - VARIGHED 90 MINUTTER

Vi har åbne ture fredag, lørdag og søndag i København, Vejle, Odense og Esbjerg. I skoleferier er der også åbne ture på hverdage. Billet til åben tur koster 149,- kroner pr- person. På købsknappen herunder kommer du over på billetto.dk, hvor du kan se alle vores åbne ture. 

Gavekort til byvandringer i København, Odense, Vejle og Esbjerg - varighed 90 minutter

Billetter til en byvandring i gave? Her er gaven til ham eller hende, der aldrig ønsker sig noget. På købsknappen kommer du over på truestory.dk OBS: Vil du give et gavekort til en gruppe mennesker der skal afsted på samme tur eller vil du give dine medarbejdere et gavekort – fx som julegave – så skriv til os på info@gadensstemmer.dk eller ring 2270 4860

KANALRUNDFART OG FOREDRAG​

Større grupper kan også vælge at booke en privat kanalrundfart med Gadens Stemmer. I kan være op til 100 personer på båden, og guiden vil holde et flydende foredrag for jer gennem Københavns kanaler i ca. 60 min. med start fra Nyhavn eller Gl. Strand. En kanalrundfart koster 7.199 kr.


Endelig kan du også booke et foredrag til din virksomhed eller skole. Et foredrag koster 3.599 kr.