Ofte stillede spørgsmål

Hvor går Gadens Stemmer byvandringer henne?

Hvordan genkender jeg guiden?

Er guiden hjemløs?

Klik og se flere spørgsmål og svar

Oplev Gadens Stemmer

København – Odense – Esbjerg – Vejle – Aalborg
En byvandring med Gadens Stemmer er 90 minutters dokumentar ude på gaden. Jeres guide fortæller med udgangspunkt i egen livshistorie med fx stofbrug, hjemløshed og anbringelser om livets og byens bagside, op- og nedture og vendepunkter og det bedre sted guiden står i dag.

 

Om vores priser: Grupper fra skoler, uddannelser, foreninger og private grupper betaler en reduceret pris ift. virksomheder. Det skyldes, at vi ser det som en selvstændig mission at en byvandring er økonomisk tilgængelig i undervisningssammenhæng og for fx en familie- eller vennegruppe.

FOR SKOLER, UDDANNELSER, FORENINGER OG PRIVATE

En gruppetur foregår på en dato og tidspunkt efter jeres ønske. Vi har to ”størrelser”. En gruppetur hvor I er op til 10 personer, der koster 1496,- excl. moms (1745,- incl. moms) og gruppeturen med op til 25 personer, der koster 2496,- excl. moms (2995,- incl. moms).

BESTIL SOM VIRKSOMHED

En gruppetur foregår på en dato og tidspunkt efter jeres ønske. Vi har to ”størrelser”. En gruppetur hvor I er op til 10 personer, der koster 2496,- ekskl. moms (2995,- incl. moms) og gruppeturen med op til 25 personer, der koster 4996,- ekskl. moms (6.120 incl. moms)

BILLET(TER) TIL ÅBNE TURE

Vi har åbne ture fredag, lørdag og søndag i København, Vejle, Odense og Esbjerg. I skoleferier er der også åbne ture på hverdage. Billet til åben tur koster 189,- kroner pr. person. På købsknappen kan du se alle vores ture. 

Gavekort til byvandringer i København, Odense, Vejle og Esbjerg - varighed 90 minutter

Billetter til en byvandring i gave? Her er gaven til ham eller hende, der aldrig ønsker sig noget. 

FOREDRAG

En del af Gadens Stemmers guider laver også deres livshistorie som et foredrag på 90 minutter på jeres skole, virksomhed eller forening. Et foredrag koster 3.596,00 kr. excl. moms (4370,00 incl. moms). Der kan forekomme merpris for transport og transporttid, hvis der er lang afstand til jeres lokation.


Bestilling af foredrag

Faktureringsadresse

Foredragsadresse
Efterlades blank hvis samme som faktureringsadresse


Angiv her hvis foredraget skal være digitalt
Ved "Ja tak", giver du os lov til at kontakte dig med nye produkter tilbud og.
lign

Tilmeld nyhedsbrev