Isa

#hjemløshed#stofmisbrug
#kriminalitet

Esbjerg

Isas byvandring starter på Exnersgade 47B (foran Forsorgshjemmet), 6700 Esbjerg

Jeg hedder Isa.

Jeg er født i Tyrkiet, men flyttede til Danmark da jeg var 9 år. Jeg har været hjemløs misbruger og kriminel men, lever i dag som clean med fast arbejde på Nordsøen.

Hvad fortæller jeg om

Min fortælling handler om et kaotisk liv med masser af nederlag og nedture – og om hvordan det er at komme fra en kultur til en helt anden.

Jeg fortæller om en urolig opvækst i indre kbh med kriminalitet og massivt misbrug – og om julemærkehjem, døgnbehandling og fængsel.

Jeg fortæller også om hvordan det er at blive clean, få arbejde og leve uden kriminalitet, og om udfordringerne i at forblive på den rigtige vej.

Hvorfor fortæller jeg min historie?

Jeg vil gerne fortælle min historie, så andre kan få et indblik i hvordan det er at leve som udsat misbruger og den kamp det er at komme ud af det. Ved at fortælle om mit liv, minder jeg mig selv om, at jeg altid kun er en dårlig beslutning fra et liv på kanten.

Jeg håber jeg kan skræmme nogen til at vælge stoffer og ballade fra. Samtidig håber jeg at det kan give en forståelse for hvor stressende det er at leve som misbruger.

Buller

#hjemløshed#stofmisbrug
#kriminalitet

Esbjerg

Bullers byvandring starter på Exnersgade 41, 6700 Esbjerg

 

Mit navn er Buller

Jeg fortæller om et helt liv med ønsket om at høre til og være en del af noget. Jeg har i hele min barndom boet på institutioner og har desværre tunge minder fra stederne, hvor jeg har boet. Jeg har i alt været barn på 9 børnehjem/ungdomsinstitutioner, så det var ikke den store omvæltning for mig at komme i fængsel. Jeg har hele mit liv forsøgt at få en familie selv, eller et tilhørsforhold som det, men det har desværre ikke været muligt. Vi kommer bl.a. forbi Skt Josefs hospital, hvor jeg oplevede mit livs største tragedie.

 

Hvad fortæller jeg om?

 

Jeg fortæller om mit liv med stoffer, med en småkriminel familie og hjemløshed i Esbjerg. Jeg har været lidt af en rod og det har ført mig lidt rundt omkring. Jeg er opvokset på Fyn, men jeg fortæller lidt om min far der boede i København og min tid som dealer i Esbjerg.

 

Hvorfor fortæller jeg min historie?

 

Tænk sig, hvis Jeg ønsker at vise , hvordan man kan komme ud af det, hvis man har et netværk og noget at kæmpe for som jeg havde.

 

Kim M

Kim går ture i Esbjerg

Esbjerg

Kims byvandringer starter ude foran banegården i Esbjerg

Min historie handler om at være født ind i et liv på samfundets skyggeside.

Hvad fortæller jeg om?
Om at være en dreng på 3 år med udlængsel, fordi jeg ikke kunne holde ud at være derhjemme. Min historie handler om en lille dreng der måtte lægge sine egne livsstrategier, fordi der ingen voksne var.
Min historie handler om et liv på gaden, et liv i det kriminelle miljø, et liv med misbrug og et liv med masser af opture og nedture.
Min historie handler om svigt, social arv, mod, vilje, tro og kærlighed.
Min historie handler om vold, kriminalitet, skyderier, fængsler, værdier, regler og hævn.
Til sidst handler min historie om et opgør med fortiden, om at være modig og turde og om at komme videre.

Hvorfor fortæller jeg min historie?
Jeg fortæller primært min historie i Gadens Stemmer, fordi det hjælper mig med at hele, hjælper mig med at erkende, med at acceptere, og med at lægge fortiden bag mig.

Jeg fortæller også min historie fordi jeg synes at andre mennesker, specielt de unge, fortjener at være ordentligt oplyste og klædt på til at træffe deres valg i livet. Jeg gør det i virkeligheden også for at nedbryde nogle af de barrierer der er mellem mennesker, i håb om at give en forståelse for hvorfor nogle lever på bagsiden af samfundet.

 

Tilmeld nyhedsbrev