Isa

#hjemløshed#stofmisbrug
#kriminalitet

Esbjerg

Jeg hedder Isa.

Jeg er født i Tyrkiet, men flyttede til Danmark da jeg var 9 år. Jeg har været hjemløs misbruger og kriminel men, lever i dag som clean med fast arbejde på Nordsøen.

Hvad fortæller jeg om

Min fortælling handler om et kaotisk liv med masser af nederlag og nedture – og om hvordan det er at komme fra en kultur til en helt anden.

Jeg fortæller om en urolig opvækst i indre kbh med kriminalitet og massivt misbrug – og om julemærkehjem, døgnbehandling og fængsel.

Jeg fortæller også om hvordan det er at blive clean, få arbejde og leve uden kriminalitet, og om udfordringerne i at forblive på den rigtige vej.

Hvorfor fortæller jeg min historie?

Jeg vil gerne fortælle min historie, så andre kan få et indblik i hvordan det er at leve som udsat misbruger og den kamp det er at komme ud af det. Ved at fortælle om mit liv, minder jeg mig selv om, at jeg altid kun er en dårlig beslutning fra et liv på kanten.

Jeg håber jeg kan skræmme nogen til at vælge stoffer og ballade fra. Samtidig håber jeg at det kan give en forståelse for hvor stressende det er at leve som misbruger.