Isa

#hjemløshed#stofmisbrug
#kriminalitet

Esbjerg

Isas byvandring starter på Exnersgade 47B (foran Forsorgshjemmet), 6700 Esbjerg

Jeg hedder Isa.

Jeg er født i Tyrkiet, men flyttede til Danmark da jeg var 9 år. Jeg har været hjemløs misbruger og kriminel men, lever i dag som clean med fast arbejde på Nordsøen.

Hvad fortæller jeg om

Min fortælling handler om et kaotisk liv med masser af nederlag og nedture – og om hvordan det er at komme fra en kultur til en helt anden.

Jeg fortæller om en urolig opvækst i indre kbh med kriminalitet og massivt misbrug – og om julemærkehjem, døgnbehandling og fængsel.

Jeg fortæller også om hvordan det er at blive clean, få arbejde og leve uden kriminalitet, og om udfordringerne i at forblive på den rigtige vej.

Hvorfor fortæller jeg min historie?

Jeg vil gerne fortælle min historie, så andre kan få et indblik i hvordan det er at leve som udsat misbruger og den kamp det er at komme ud af det. Ved at fortælle om mit liv, minder jeg mig selv om, at jeg altid kun er en dårlig beslutning fra et liv på kanten.

Jeg håber jeg kan skræmme nogen til at vælge stoffer og ballade fra. Samtidig håber jeg at det kan give en forståelse for hvor stressende det er at leve som misbruger.

Michelle

#hjemløshed#stofmisbrug
#kriminalitet

Esbjerg

Michelles byvandring starter på legepladsen i Strandbyparken, Spangsbjerggade 32, 6700 Esbjerg

 

Mit navn er Michelle, jeg er 30 vintre gammel.


Jeg vil tage jer med igennem mit liv, der har båret præg af vold, alkohol og stoffer samt svigt fra både familie og systemet.


I løbet af min historie, vil I få indsigt i, hvordan mennesker kan være med til at præge én til at træffe afgørende valg for éns fremtid.


Hvordan er det at komme ud på den anden side efter man har ramt bunden. Hvad gør miljøet ved én, og hvordan kommer man videre?


I mit nuværende liv er der både ro og harmoni.


Jeg glæder mig til at dele min historie med jer, og forhåbenligt gøre jer klogere på, hvordan man kan hjælpe unge/børn og voksne.

Buller

#hjemløshed#stofmisbrug
#kriminalitet

Esbjerg

Bullers byvandring starter på Exnersgade 41, 6700 Esbjerg

 

Mit navn er Buller

Jeg fortæller om et helt liv med ønsket om at høre til og være en del af noget. Jeg har i hele min barndom boet på institutioner og har desværre tunge minder fra stederne, hvor jeg har boet. Jeg har i alt været barn på 9 børnehjem/ungdomsinstitutioner, så det var ikke den store omvæltning for mig at komme i fængsel. Jeg har hele mit liv forsøgt at få en familie selv, eller et tilhørsforhold som det, men det har desværre ikke været muligt. Vi kommer bl.a. forbi Skt Josefs hospital, hvor jeg oplevede mit livs største tragedie.

 

Hvad fortæller jeg om?

 

Jeg fortæller om mit liv med stoffer, med en småkriminel familie og hjemløshed i Esbjerg. Jeg har været lidt af en rod og det har ført mig lidt rundt omkring. Jeg er opvokset på Fyn, men jeg fortæller lidt om min far der boede i København og min tid som dealer i Esbjerg.

 

Hvorfor fortæller jeg min historie?

 

Tænk sig, hvis Jeg ønsker at vise , hvordan man kan komme ud af det, hvis man har et netværk og noget at kæmpe for som jeg havde.

 

Linda

#hjemløshed#stofmisbrug
#kriminalitet

Esbjerg

Lindas byvandring starter på Bakkevej 1, 6700 Esbjerg

Mit navn er Linda 

Jeg starter min tur på Bakkevej, fordi misbrugsklinikken ligger her, men også fordi vi boede lige bagved, da jeg var barn. Jeg kommer stadig på misbrugsklinikken, men i dag fylder mit misbrug ikke så meget. Jeg fortæller både om min barndom og ungdom i Esbjerg, men også om det liv jeg har haft i København.

 

Hvad fortæller jeg om?

 

Jeg fortæller om en ungdom med en voldelig og jaloux mand, der introducerede mig for heroin, og gjorde mit liv til et levende mareridt. Der skete meget i de år, og jeg oplevede så stor smerte. Specielt én ting gjorde at jeg faktisk ser mig selv som en helt anden Linda end den 16 årige pige, der forelskede sig i den noget ældre mand. Jeg har haft flere mænd i mit liv med skiftende succes, og i dag arbejder jeg på at få min egen lejlighed, så jeg kan få så normalt et liv som muligt. Mit hårde liv har sat sig nogle spor, både fysisk og psykisk.

 

Hvorfor fortæller jeg min historie?

 

Tænk sig, hvis min historie kan redde bare én fra at ende i et misbrug, så vil det være det hele værd. Jeg ønsker også at fortælle lidt om de personer, der betyder noget for mig.

Tilmeld nyhedsbrev