Din mening er vigtig

Heldigvis får vi rigtig mange tilbagemeldinger på byvandringerne. Herunder har vi samlet nogle stykker.

Har du lyst til at dele din oplevelse med Gadens Stemmer, er du meget velkommen til at skrive en anmeldelse på Tripadvisor.


Vi bestræber os altid på at sende anmeldelsen videre til den pågældende guide.

Vil til hver en tid anbefale en byvandring med Steen
”Vi var på byvandring med Steen i indre by og det var en vild oplevelse. Steen kunne fortælle om København fra en helt anden side end jeg selv kender byen og han gjorde det på en barsk, realistisk men også smuk måde. Jeg vil til hver en tid anbefale en byvandring med Gadens Stemmer. Det giver stof til eftertanke.”
Alexandra. Marts 2022. Truestory.dk

Fedeste oplevelse
”Den fedeste oplevelse længe, og stof til eftertanke. Stor respekt for Jan og hans deling af livet. Folk skal opleve denne form for oplevelse.” Hanne Skovbo Kaas. Marts 2022. Truestory.dk

Gik lige ind under huden
”Mega spændende oplevelse. Guidens fortælling gik lige ind under huden. Vi fik et godt indblik i at være en af virkelighedens lidt skæve eksistenser.”
Tina Rysgaard. Marts 2022. Truestory.dk

En påmindelse om livets op- og nedture
”Vi var på tur med Sami og det var en påmindelse om livets op og nedture. Tak Sami fordi du mindede min familie og mig om at vi har noget at være glade for og hvor svært livet også kan være.”
Helle Nicolay. Marts 2022. Truestory.dk

Personlig og farverig tur
”Vi fik en meget personlig og farverig tur igennem Christianshavn. Der var stor viden om historie, miljø, bygninger etc. Vi havde politiske diskussioner, snakke om menneskesyn og om forandring og kultur og meget andet. Vi kunne have fortsat dagen med Daniel.”
Anne Jochumsen. Marts 2022. Truestory.dk

Virkelig interessant og spændende
”Fantastisk oplevelse der virkelig gav stof til eftertanke og satte tingene i perspektiv. Sami var helt utrolig god til at fortælle om hendes liv og de ting vi så, på en nærmest tragikomisk måde som man både kunne grine og græde over. Virkeligt interessant og spændende. Vi snakkede om at tage vores børn med næste gang da det ville være meget lærerigt for dem at høre og opleve.”
Anders Hofmeister. Februar 2022. Truestory.dk

Super oplevelse
”Super oplevelse og god fortæller. Vi fik også mulighed for at stille en masse spørgsmål og gå i dybden hvis noget var ekstra interessant.”
Jeanne Nørgaard. Februar 2022. Truestory.dk

Meget mere spændende end at gå på museum
”Jan var en fantastisk fortæller. Han fortalte om sin spændende fortid, som jo er fuldstændig anderledes end de fleste andres. Jeg kan absolut anbefale at tage på en sådan tur. Det er meget mere spændende end at gå på et ordinært museum. Tag rigeligt med varmt tøj på, hvis det er om vinteren.”
Christian Tronier. Februar 2022. Truestory.dk

Virkelig godt
”Steen som var vores guide, gjorde det virkeligt godt. På trods af dårligt vejr, lykkedes det ham at gi et indblik i de hjemløses liv og levevilkår. 2 mega spændende timer i cph. ”🤙 Ulrik Nielsen
Februar 2022. Truestory.dk

Tusind tak til Sami, hun gjorde det rigtigt godt
”Det var en meget interessant oplevelse, Sami har haft et barsk liv som hun nu er kommet ud af og fundet sig et godt liv, det var spændende at høre og lære hvordan livet er uden for ens egen 4 vægge tusind tak til Sami hun gjorde det rigtig godt, hun er sej.”
Ruth Dix. Februar 2022. Truestory.dk

 Hudløst ærligt
”Mia har fantastisk god til at fortælle og forklare om livet på gaden, og hendes egen historie. Det var hudløst ærligt og nærværende, og jeg fik max respekt for Mia. Jeg blev både klogere på hvordan livet er på gaden på Vesterbro, og hvilke konsekvenser det har for dem der lever på gaden. Det var nogle gode stop på turen, som også viste den hjælp der findes til pigerne på gaden. Jeg vil anbefale den tur til folk jeg kender.”  Thomas. Januar 2022. Truestory.dk

En unik, autentisk oplevelse
”Vi har været på byvandring på Sami – En unik, autentisk oplevelse som ramte os i hjertet og vi blev dybt rørte. En stor præstation at ændre sin livsstil efter så mange års barsk opvækst – det er imponerende flot, og vi er taknemmelige fordi du deler din historie og gør en forskel. TAK. Jeg kan varmt anbefale en byvandring med Gadens Stemmer.” Lone. Januar 2022. Truestory.dk.

Plads til både grin og tårer
”En fantastisk guide, som gav et indblik i hendes fortid og hvad hun stadig kæmper med. Hun var hudløs ærlig og der var derfor plads til både grin og tårer. En tur der kan anbefales alle der har interesse for livets “skyggesider” Hun fylder stadig i mit hoved ♥️”. Susanne. December 2021. Truestory.dk

Det bør være en “skal gøre” oplevelse for alle.
“Det er en spændende fortælling, hvor selv om vi havde hørt Sammi´s historie 3 år tidligere, stadig er spændende. Der var både nye og kendte ting i fortællingen. Det bør være en “skal gøre” oplevelse for alle. Husk ikke at afbryde midt i fortællingen, men marker du gerne vil sige noget. Det kan være fortælleren gerne vil bevare sit fokus inden eventuelle spørgsmål. Man står meget stille og lytter, så vær opmærksom på din egen påklædning.” Peter. December 2021. Truestory.dk

Fik hørt meget om livet på gaden
”Det var en interessant oplevelse at møde Steen fra Gadens Stemmer og høre om hvordan det er at være hjemløs. Vi blev guided godt af Steen og fik hørt meget om livet på gaden.” Bente. December 2021. Truestory.dk

Oplysende og bevægende
”Meget berigende tur med utrolige historier. Guiden Michael fortalte åbent og ærlig om sit liv. Absolut en tur jeg vil anbefale alle at være med på.” Lone Levin. Nov. 2021. Tripadvisor

En på opleveren
”Virkelig en oplevelse der gav stof til eftertanke. Tak til Sami for ærligt at fortælle om sit hårde liv. Utroligt at du kan stå som et helt og empatisk menneske efter sådan et liv. Sætter min trygge opvækst i Nordsjælland i perspektiv.” Jan Sørensen nov. 2021. Tripadvisor

Efterårsture med Gadens Stemmer
”Kan bestemt anbefale at tage på tur med gadens Stemmer, har oplevet 2 historier og begge var meget personlige og rørende, Fik ved begge fortællinger en ide om hvor galt det kan gå allerede fra livets start hvis man ikke får den rigtige omsorg og støtte. Hvis der er udfordringer dels ved diagnoser eller familieforhold. Har både været afsted med en flok veninder og med kollegaer. Meget meget tankevækkende. Var afsted i september og oktober 2021.” Tina T. okt. 2021. Tripadvisor

Det gør dybt indtryk
På byvandring idag med min studiegruppe på Socialrådgiver uddannelsen. Vi var så heldige at følges med Morten. Helt unik livshistorie fortælling. Det gør dybt indtryk. Morten er en dygtig formidler og skal helt sikkert have 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for sin hudløs ærlige beretning idag 🍀Byvandring med Gadens Stemmer kan varmt anbefales 💜” Camilla. November 2021. Trustpilot.

Sindssyg god oplevelse
”Sindssyg god oplevelses, meget bedre og levende end forventet.
Jeg var afsted med min klasse, 25 unge mennesker på 14-15 år, og de var alle sammen opslugt af turen hele vejen i gemmen. Det er noget jeg synes alle skal opleve, da man kommer helt tæt på livet bag vores smukke København.
John var vores fortæller og han var super god til at gøre tingene levende og spænende at høre på. Han pakkede heller ikke tingene ind, hvilket jeg lidt havde frygtet han vil gøre nu når det var unge mennesker der var han havde med, men er rigtig glad for han ikke gjorder det.
Så 5 ud af 5 stjerner til John og Gadens Stemmer.
ALLE SKAL PRØVE DET!🤩”
Malou Poulsen, okt. 2021 Trustpilot.

 
INTET MINDRE END FANTASTISK….
“Vi var et hold på 12 der havde fået fornøjelsen af en guidet rundtur med Michael, en hudløs ærlig og åbenhjertig beretning om et liv, der har været plaget af misbrug og hjemløshed. Historier fra det virkelig liv om kriminalitet, følelser og nu samvittighed..
Michael jeg blev blæst bagover, tak for din ærlighed, og på trods af alt af, spores der en glæde og lyst til livet i dine fortælling og dine øjne….
Jeg kan varmt anbefale Gadens stemmer, tiden fløj afsted..
TAK Michael de bedste ønsker herfra.”
Tripadvisor septt. 2021. Mvh. Max
 
Tak for en fantastisk tur

Vores guide, Gert, var en rigtig god fortæller, som gav et rigtig spændende indblik i en helt anden verden. Vi så en side af Vejle, som vi ikke kendte i forvejen.
P.R. September 2021. Tripadvisor

God byvandring

Det var en utrolig god rundtur på vesterbro sammen med Dan, meget stærk og barsk beretning fra ham om hans liv. En oplevelse for os, som vi ikke vil glemme. Dan er et rart og meget sympatisk menneske.
Lene S. August 2021. Tripadvisor.

Fantastisk oplevelse

Virkelig fed oplevelse! Kan helt klart anbefales! En oplevelse man ikke må misse. Kun positive ting at sige herfra.
August B. Juni 2021. Tripadvisor

God oplevelse

Jeg var her sammen med min klasse, og jeg fandt det rigtig spændende.
Vi hørte lidt om stof, misbrug og kriminalitet, og det var interessant at høre om.
Morten var god til at fortælle fra hans liv, og man fik lyst til at høre mere.
Simon W. Juni 2021. Tripadvisor

 

Helt fantastisk tur med fantastisk guide

Det var en utrolig spændende og rørende oplevelse. At være på tur rundt med Sami hun er en virkelig god guide og fortæller på medrivende og livlig måde. Og formår at gøre det på en underholdende og sarksatisk sjov måde selv om det er birkelig barke fortællinger til tider. Jeg er gald for jeg sammen med min klasse fra pædagog uddannelsen havde fornøjelsen af denne tur.
Susanne A. Juni 2021. Tripadvisor

Super rørende og fin oplevelse

Jeg havde mit hold af pædagogstuderende med på en gåtur med Sami – og det var både sjovt, rørende, voldsomt, intenst og utrolig velfortalt og rammesat!
Anne Mia S. Juni 2021. Tripadvisor.

God oplevelse med Sami i dag

Rigtig god tur med Sami. Spændende, barsk og humoristisk.
Ifølge en af de elever vi havde med, var det, det mest spændende han havde hørt i hele sin skoletid.
 

Rie B., maj 2021

Virkelig, bask og uforglemmelig oplevelse

Vi var 7 piger (loge) i Indre by med Breum og vil gerne anbefale det til andre. Vi fik en fortælling om Breums baske opvækst og det fortalte han, uden vi skulle have det dårligt med noget som helst. Vi blev alle sammen lidt klogere på den hårde virkelig der er lige i nærheden af en. Der er ingen tvivl om at selve Breums fortælling, gjorde denne byvandring ret interessant. Tak og tillykke til Breum – du er kommet langt.

jettemerkel., april 2021

 

En oplevelse i verdensklasse

Jeg var på byvandring med Victoria, som var meget dygtigt til at fortælle og meget nærværende. Jeg fik indblik i en hel anden verden og liv end hvor jeg kommer fra, Victoria var modig og meget ærlig og fortalte om hendes liv, hun var god til at svare på spørgsmål. Victoria er en af de sejeste mennesker jeg har mødt og jeg ønsker inderligt alt det bedste for hende!
Det er bedste ikke sidste gang jeg skal på en tur med gadens stemmer og alle jeg møde på min vej for smidt en anbefalding i nakken!

Mette G., februar 2021

“Vi havde vores to teenagere med på “guidet tur” med Morten, og det var en kæmpe oplevelse at få et hudløst ærligt og tankevækkende indblik i det miljø, Morten i mange år har været en del af.
Mortens fortælling skiller sig ud, og hans historie kunne ligeså vel have udspillet sig i provinsen, hvor vi selv kommer fra. Mortens fortælling sætter et vigtigt fokus på, at afhængighed og misbrug findes i alle samfundslag – og i mange former.
En absolut anbefalelsesværdig oplevelse, og afsluttende; en kæmpe tak til Morten, for hvem og hvis “comback”,man kun kan ha’ den dybeste respekt for.”

Ulla, juli 2020

“Vi havde i går besøg af Lars, som holdt foredrag for vores to 8. klasser, og det var en SUPERFED oplevelse! Lars forstod i den grad at levere en svær historie med både alvor og autencitet, men også uden at løfte pegefingre og moralisere overfor eleverne. Tværtimod virkede den lidt underspillede facon virkeligt godt på dem. Vi havde inden da talt om, hvad eleverne kunne være opmærksomme på mht. skolegang, miljø, konfliktoptrapninger og hjælp, som Lars kunne have fået undervejs. Efter foredraget havde jeg elever, som stort set aldrig skriver en linje, der sad i 45 minutter og skrev noter og refleksioner over, hvad Lars havde fortalt om sit liv. Det var i den grad en succes, og det skyldes i mine øjne Lars måde at gå til ungerne på. Så viderebring endelig en MEGET stor tak til Lars fra os – både lærere og elever.”

Underviser fra Valhøj Skole, juni 2020

“Har i dag været på byvandring, med Maynard sammen med min HF klasse, og det har virkelig været en fed og spændende oplevelse. Han var virkelig god til at fortælle sin utrolige historie og inspirere folk til at se på livet med nye briller, han gjorde det samtidig sjovt og virkelig underholdene. Det kan klart anbefales!”

Elev fra Campus Bornholm, februar 2020

“En helt fantastisk rundtur på Vesterbro med Sami. 25 gymnasieelever var meget optaget over hendes livshistorie – det var rystende, lærerigt og spændende på en og samme tid.
Tak fordi I deler jeres historie. Vi vender tilbage med nye elever næste år.”

 Underviser fra Rybners Handelsgymnasium, december 2019

“Fantastisk og meget spændende tur sammen med Nugga i dag…hun er super god til at fortælle om det hårde, barske og triste liv hun har oplevet og hvor er det bare stærkt gået at hun er komme så langt…..kæmpe klap på skulderen og stort tillykke med det….held og lykke i fremtiden, som du nok skal klare.”

Charlotte D., november 2019

“Vild oplevelse 🙏

Christian fra “Gadens Stemmer” førte os igennem hans vilde historie om mobning i folkeskolen til psykiatrisk selvmordstruet patient, frem til sit liv i dag. Meget oprørende, hjerte rørende og livsbekræftende at være med på rundturen rundt om og uden for psykiatrisk skadestue på Frederiksberg. Tusind Tak til Christian fra “Gadens Stemmer”
Kan på det aller aller varmeste anbefales at booke en tur.”

Susanne S., oktober 2019

“Tusind for to helt fantastiske ture med Sami og Lars igår. Det var meget tankevækkende at høre jeres livshistorier – mange tak fordi I ville dele dem med os!”

 Tivolis medarbejderforening, september 2019

“Undertegnede og et hold fra Sosuskolen i Nykøbing F. havde torsdag fornøjelsen at møde Csaba, som gav et grundigt indblik i livet som hjemløs, hans egen vej dertil samt samfundsmæssige aspekter på det at være socialt udsat i dagens Danmark.
1000 tak Csaba for din medrivende og indfølelige beretning. Det var meget lærerigt og kan varmt anbefales! TAK ♥️

 Underviser Social- og Sundhedsskolen Nykøbing F., september 2019

“Vores guide Kim var utrolig god til at formidle sin livshistorie, og det gjorde dybt indtryk på os at høre, hvordan hans liv på kanten havde været. Han var klar til at svare på alle spørgsmål, og han var meget levende i sin måde at berette på. Det gik helt ind i hjertet og gav os alle noget at tænke over. Er helt sikkert ikke sidste gang vi booker en sådan byvandring 😊”

Mette C., august 2019

“Kan klart anbefale en guidet rundtur på Nørrebro med “luffe”. Man får virkelig et indblik i hvordan man møder modstand i livet, nogle mere end andre, men også at luffe hele tiden er blevet ved med at kæmpe for at komme ovenvande igen, og den dag idag står med egen lejlighed og intet misbrug. 5 store stjerner herfra!”

Alexander B., august 2019

En rørende, skræmmende, men livsbekræftende, personlig historie om en stofbrugeres liv og færden på Vesterbro. En tankevækkende oplevelse og lille indblik i livet bagside. Tak til organisationen Gadens Stemmer, som hjælper os til at se og forstå, hvor skrøbeligt livet kan være, men også anviser en vej ud. Bliv ved med det.”

Anne M., juli 2019

“En virkelig øjenåbner som også alle unge/teenagere burde opleve og lære af. Hatten af for de guider der er kommet så langt i det gode forløb og som har mod til at fortælle deres barske historie.”

Marit D., maj 2019

“En beretning/oplysning du ikke må snyde dig selv for. Jeg var på tur med Csba og blev klogere på hvordan vores samfunds regler og love egentlig påvirker gadens folk og hvorfor det er vigtigt at vi sammen kæmper for at forbedre forholdende/vilkårene. En barsk og smuk oplevelse på samme tid.

Elev fra HF & VUC FYN, april 2019

“Jeg var på den vildeste, mest rørende, og spændende tur med Christian. Havde på ingen måde forventet at det ville blive så spændende og hjerteskærende med en ærlig fortælling om hans opvækst. Vil klart anbefale Christian som person. Alle burde høre om NETOP hans historie. I kommer ikke til at fortryde!:))”

Elev fra Mulernes Legatskole, marts 2019