Ofte stillede spørgsmål

Hvor går Gadens Stemmer byvandringer henne?

Hvordan genkender jeg guiden?

Er guiden hjemløs?

Klik og se flere spørgsmål og svar

Din mening er vigtig

Heldigvis får vi rigtig mange tilbagemeldinger på byvandringerne. Herunder har vi samlet nogle stykker.

Har du lyst til at dele din oplevelse med Gadens Stemmer, er du meget velkommen til at skrive en anmeldelse på Tripadvisor.


Vi bestræber os altid på at sende anmeldelsen videre til den pågældende guide.

Indre by med Phillip
“Phillip er en meget dygtig formidler af en voldsom og rørende historie. Han får min varmeste anbefaling og ønsker ham alt det bedste i fremtiden!”. Shannon på Trustpilot. Dato for oplevelse: 07. januar 2023.

Et ærligt tilbageblik på rå og voldsom fortid
“Mia var min guide en bidende kold fredag aften i December, men hurtigt glemte jeg kulden, for Mia er den varmeste og kærligste person, der selv bærer rundt på og deler ud af en grum livshistorie. Heldigvis er hun blevet stoffri og har nu overskud til at fortælle åbent og ærligt om livet på det sorte Vesterbro – både festerne, stofferne og nedturene. Hun er en fremragende kommunikatør og historiefortæller og har lagt en spændende rute gennem kvarteret, hvor hun løbende deler relevante informationer og ekstreme beretninger. Jeg glemmer aldrig den aften med Mia og de historier, som hun fortalte – og jeg opfordrer alle til at tage med på en tur. Og så ønsker jeg Mia og alle andre guider i Gadens Stemmer alt det bedste videre i livet….”.
Benedicte S. på Tripadvisor 2. januar 2023

 

Stof til eftertanke
“Vi – vores børn og svigerbørn og 3 unge mennesker – havde en fantastisk tur med Flemming og hans lille hund. Han er en rigtig god fortæller. Det bedste var nok hans ærlighed omkring hele hans liv – det gav stof til eftertanke – hvorfor bliver én ud af en søskendeflok på fire misbruger. Manglende kontakt med sin familie. Forklaringerne undervejs og fremvisning af steder, hvor han og kæresten har sovet og holdt jul gav et godt indblik i hvordan det har været at leve på gaden. Håber hans drøm må gå i opfyldelse.” Nørrebro med Flemming den 22. oktober 2022. Skrevet d. 29. december 2022. Tripadvisor

Indre by med Steen
“Indre by med Steen er en rigtig god fortæller, der virkelig formår at fange folks opmærksomhed. Det var barske historier, men også med glimt af håb og der var hele tiden plads til et smil. Vi havde børnene med og det kan bestemt anbefales.” Mads på Truestory 21. december 2022.

Fik noget at tænke over
“En tur med Preben i Sydhavnen, får en til at tænke over livet, har så stor respekt for Preben og hans mod til at stille sig op og fortælle hans meget barske livs historie og alle de svigt han har mødt gennem hans liv , til trods for det har han et liv i dag han er blevet venner med, og kan give så meget til andre mennesker som han gør, det skal man have meget stor respekt for. Alle burde tage en tur sammen med Preben, det sætter livet i perspektiv og alle ens små problem i dagligdagen er lige meget, åben øjnene og lev livet og se alt det gode som man har. Dybeste respekt til Preben og tak for turen.” Hanne på Tripadvisor 18. december 2022.

En øjenåbner
“Lørdag den 10. december 2022 deltog jeg i en byvandring med Rebekka. Det var min første byvandring med en Gadestemme. Jeg vil meget gerne fortælle, at det for mig var en øjenåbner. Der er virkelig brug for sådan en beskrivende fortælling, som Rebekka gav af sin barndom og dermed af årsagerne til, at livet kan gå skævt. Rebekkas fortælling må være – gætter jeg på – en fællesnævner for alle fortællinger fra Gadens stemmer, nemlig om ethvert menneskes behov for at have en god barndom. Jeg synes, Rebekka er en meget dygtig og intelligent guide. Hun havde opdelt sin fortælling godt – med skift af steder, hvor vi stod stille og lyttede – og med skift af fokuspunkter mellem de specielle personlige erfaringer og Vesterbros generelle udvikling. Jeg kan kun anbefale Rebekkas byvandring til andre – og det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg skal høre en Gadestemme, så jeg kan blive lidt klogere.” Hanne H. på Truestory 13. december 2022.

Fantastisk tur med Victoria på Vesterbro
“Var på tur med Victoria på Vesterbro, og det vil jeg varmt anbefale til andre. Hun var engageret, interessant og sød. Turen var rørende, rystende og tankevækkende. Ønsker dig alt det bedste, Victoria – du har gjort et stort indtryk på mine veninder og mig.” Trine på Trustpilot 7. december 2022.

Byvandring med Preben fra Gadens Stemmer

“En tur med Preben fra Gadens Stemmer giver en tankevækkende og rørende oplevelse. Han er en god fortæller og bevis på at trods alt for mange udfordringer i livet – så kan han stadig stå oprejst og give inspiration til ikke at give op og samtidig have overskud til også at kunne hjælpe andre. Sådan en byvandring kan anbefales.” Dorthe på Trustpilot 3. december 2022.

Byvandring med Philip
“Meget spændende livshistorie fortalt af guiden Philip! Var på rundtur med ham i det indre København og fik et indblik i hans liv som har været fyldt af kriminalitet, stofmisbrug, hjemløshed, svindel og meget mere af det barske. Philip tager dig med på gåtur gennem København og du inviteres med i hans liv gennem hans fortælling. Kan klart anbefales!” Pernille på Tripadvisor den 26. november 2022.

Tankevækkende tur gennem Indre By
“Endnu en fantastisk tur gennem byen. Denne gang med Jan på tur i Pisserenden. Jan er en fantastisk fortæller. Ærlig, åben, skarp og med mange virkelig sjove og underspillede anekdoter. Man kan ikke undgå at blive berørt og få tanker om end liv og livsbane. Af hjertet tak.” Geske på Tripadvisor 24, november 2022.

Intens og rørende fortælling
”Fik en levende og til dels skræmmende fortælling om Julies tid som misbruger, lidt om hendes ungdom i en almindelig familie, introduktionen til narkotika, perioden hvor hun var afhængig og hvordan hun arbejder for at komme ud af det igen. En intens og rørende fortælling.” Trustpilot 21. oktober 2022.

Et kæmpe besøg værd at tage på tur med Gadens Stemmer
“En helt igennem fantastisk og gribende tur med Sami. Vi var meget taknemmelige for den åbenhed og ligefremme tilgang som Sami havde. Vi fik virkelig en øjenåbner. Kæmpe tak for Sami og Gadens Stemmer.”
Ursula på Tripadvisor 20. november 2022.

Kære Gadens stemmer/Maria
”Vi, 8.x var den 29.9 på tur i lokalområdet omkring Amagerbro St. med Maria. Maria var en virkelig god fortæller og formidler. TAK for en rigtig god oplevelse og tak fordi du delte din historie med os. Det var spændende, modigt og gav os indblik i hvordan livet også kan være…. Heldigvis kom du ud på den anden side – og vi var så heldige at høre din livshistorie . DU ER FOR SEJ!! Kærlige hilsner fra 8.X og lærere.” Facebook 12. oktober

Uforglemmelig tur med Philip
“Vi var en gruppe på 12 personer, som var på gadevandring sammen med Philip. Philip fortalte hudløst ærligt om sit svære liv, som havde indeholdt kriminalitet, stofmisbrug, overgreb og svigt.
Philip gav sig den nødvendige tid til, at vi til fulde kunne forstå det mørke, som han havde befundet sig i. Det blev en uforglemmelig tur, som gav os et indblik i og en større forståelse for mennesker, der lever på samfundets skyggeside.” Trustpilot 2. oktober 2022.

Rebacca er den bedste guide
“Hendes måde at inddrage egen personlige historie og Vesterbro er unik, relevant og så fin. Rebeccca har egne private billeder med på turen som gør den endnu mere personlig. Hun er er rigtig god fortæller og hun forstår at inddrage deltagerne på en meget behagelig måde. Turen er tilpas afstemt og kørestolsbrugere kan også være med. Turen tager 1 time og 30 minutter.
OBS. Våde øjne kan forkomme. :-.” Trustpilot 22. september 2022.

Hudløs ærlig fortælling
”Preben fra Gadens stemmer gav os madammer en hudløs ærlig fortælling om sit liv. Tak Preben for din åbenhed og en fortælling fyldt med kærlighed til trods for, at du har mærket mange af livets barske sider. Du fortjener masser af kram resten af livet.” Dato for oplevelse: 10. september 2022. Trustpilot

Rørende, lærerigt og fantastisk fortalt
”Var i dag på guidet tur sammen med Madammerne. Stor tak til søde Preben fra Sydhavn, for at dele sin historie med os. Rørende, lærerig og fantastisk fortalt. Vi ønsker dig alt det bedste Preben” Dato for oplevelse: 10. september 2022. Trustpilot

Anbefaler 100 %
”Jeg har med min klasse været en tur rundt om Sydhavnen med Preben, som fortæller om sit ubeskriveligt hårde liv. Han fortæller sin historie om udviklingen af hans liv samt hvad han har været igennem for at nå det sted han er i dag.
Mega god fortæller, anbefaler Preben 100%!!!!”. 
Dato for oplevelse: 08. september 2022. Trustpilot

En Kæmpe oplevelse
”Jeg var på Vesterbro med guiden Mia i sidste uge. Kan kun sige WOW – sikke en oplevelse, der stadig kører rundt i mine tanker ! Mia er en helt fantastisk formidler af sin meget ubehagelige historie og lykkedes faktisk med at få den krydret med lidt skæve bemærkninger og solstråle historier der fik smilet frem hos os. TAK for muligheden for at få indblik i Vesterbros mørke side og kæmpe TAK til Mia !” Dato for oplevelse: 08. september 2022. Trustpilot.

Kæmpe respekt for Preben
”Min gymnasieklasse og jeg var i dag, på en fuldkommen fantastisk guidet tur med Preben, hvor vi fik et indblik i de barske vilkår, man som barn af en mor der er psykisk syg og stofmisbruger, vokser op under. Preben fortalte sin rørende historie om et liv i stof- og alkoholmisbrug og ikke mindst familiært svigt. Han lærte os at alle har en forskellig historie og at man ikke kan dømme folk på baggrund af ting, der er sket i deres fortid. Jeg har kæmpe respekt for Preben, han er en skidegod formilder!” Dato for oplevelse: 08. september 2022

Vil opfordre alle til at tage på tur med Flemming
”Flemming (og Pixie) var nogle rigtig gode guider. Det var en spændende, meget interessant og til tider følelsesladet rundvisning, hvor vi fik indblik i Flemmings liv. Jeg vil opfordre alle til at tage på tur rundt med Flemming og Pixie.” Christian. 5. sep. 2022. Truestory.dk

Jeg hørte stemmer – Gadens Stemmer
”Fredag d. 2/9 2022 var jeg på en guidet tur med Preben fra Gadens Stemmer. Preben er en fantastisk formidler, der fortalte venligt og levende om sit hårde liv. Jeg vidste ikke, at jeg kunne komme på pilgrimsrejse i Sydhavnen. Tak!” Dato for oplevelse: 03. september 2022. Trustpilot

TAK Dennis
”Min veninde og jeg havde glædet os til en dejlig tur i sommervarmen – men IKKE den 27.8. Regnen styrtede ned!!! Godt vi ikke aflyste….. det var en rigtig god oplevelse! Dennis var en rigtig god formidler. Velformulerende og opmærksom på os alle. ALLE skulle unde sig selv den oplevelse. Det får een til at tænke sig om en ekstra gang, inden man brokker sig over småting!!! Fantastisk, at Dennis er blevet et “næsten” helt menneske med de udfordringer, han har haft. TAK Dennis – håber alt godt fremover!” Birgit. 31. aug. 2022. Truestory.dk

En oplevelse du aldrig glemmer
”Dette er et helt igennem fantastiske koncept. Jeg vil sige tusind tak til Preben, som ville fortælle os sin livshistorie. Den var utroligt rørende.
Turen kan varmt anbefales! Det er helt sikkert en oplevelse du aldrig vil glemme.” 
Dato for oplevelse: 31. august 2022. Trustpilot

Rørende ærlig skildring af livet på Vesterbro
”Vores rundviser på Vesterbro idag (Mia) er intet mindre end et fantastisk menneske, der formåede at vi som tilhørere fornemmede det fantastisk hårde liv , det er og har været for hende . Vi håber inderligt for hende, at som hun selv siger , bruger hendes fortællinger som terapi, og kan fastholde sit nuværende liv ude af stoffer.” Dato for oplevelse: 28. august 2022. Trustpilot

Interessant
”Det var interessant at høre om Rebakkas liv og opvækst. En kvinde med en stor selvopholdelses drift, trods svigt og meget modgang i livet.” Poul A. 23. aug. 2022. Truestory.dk

Stærk og berigende oplevelse at høre “Gadens stemme” i SV-kvarteret.”
”Var lørdag d.20. aug. på rundtur med Preben i KBH, SV. Det var meget, meget oplysende, ærligt og personligt. Han var en super dygtig formidler, og hans historie berørte os dybt. Vores barnebarn på 15 sagde bagefter, at hans fortælling burde høres på alle skoler. Og at Preben ville være rigtig god til det. Vi har været i Kbh et par dage, dette var så absolut vores største oplevelse. Umiddelbart vil mange måske nok helst høre “Gadens stemme” i Kbh på Vesterbro eller Nørrebro. For os var det meget stærk og berigende oplevelse at høre “Gadens stemme” i SV-kvarteret.” Venlig hilsen, Mona og Henrik, Ribe. 22. aug. 2022. Truestory.dk

Fortællerig oplevelse i Københavns Gader
”Jeg havde igår fornøjelsen af at være med John rundt i gaden sammen med resten af holdet fra AL – bank. Det var en rigtig god tur, der gav stof til eftertanke – og en god dialog om efterfølgende hvad vi havde oplevet. John skal roses for at være en god fortæller – og for at åbne op om hans liv, det må ikke altid være en let opgave at åbne sig for andre, og blotte hele ens liv. Tusinde tak for en rigtig god og barsk oplevelse af hvordan livet også kan være.” Dato for oplevelse: 19. august 2022. Trustpilot

Gadens stemmer er et vigtigt bidrag til at vi forstår samfundet
”Det er super relevant at i deler de her historier fra samfundets skyggesider, sådan at andre almindelige mennesker kan se, hvordan er liv kan udvikle sig, hvis ikke man får en god start på livet. Gadens stemmer er et vigtigt bidrag til at vi forstår samfundet.” Brian H. 15. aug. 2022. Truestory.dk

Fantastisk oplevelse
”En rigtigt fantastisk oplevelse med Peter (Stork), rundt i hans gamle kvarter på Frederiksberg. Peter er en rigtigt god og levende fortæller. Hans ærlighed gjorde stort indtryk på min mand og jeg.” Lene D. 2. aug. 2022. Truestory.dk

Spændende bekendtskab med Jan
”Tak til Jan som valgte at dele sin historie. Tænk at kunne fortælle om sådan et barsk liv og alligevel få både sjov, spænding og historie flettet ind. Jeg havde min tre voksne piger med. Alle var vi enige om, at det var et spændende bekendtskab med Jan. Held og Lykke fremover til dig Jan.” Pia K. 30. jul. 2022. Truestory.dk

Så fantastisk at opleve
”Det var spændende at høre om, og fortalt på en meget indlevende måde, jeg fik billeder på nethinden, mærkede stemningen de steder vi holdt “stop” -og så fantastisk at opleve en person som kom ud af misbruget og det betændte miljø på en god måde.” Eva G. 28. jul. 2022. Truestory.dk

5 stjerner!
”Jeg var på byvandring med Preben. Og det var en super god oplevelse ! Man kunne virkelig mærke at han havde noget på hjertet og ville gøre det så godt. Så 5 stjerner til ham !” Sarah W. 25. jul. 2022. Truestory.dk

Mia er en utrolig kvinde, jeg kun kan se op til
”Det var en fantastisk oplevelse. 1000 tak til Mia for at dele sin historie og gøre os så meget klogere på livet. Mia er en utrolig kvinde, jeg kun kan se op til.” Gitte. 24. jul. 2022. Truestory.dk

Super spændende tur i Vejle med Gert
”Var på tur med Preben fra Gadens stemmer i dag. Det er en tur fra Sydhavn Station. Kan kun varmt anbefale Preben. Han kommer med en meget barsk historie, som ikke kan undgå at berøre en. Preben er hudløst ærlig og god til at fortælle. Prebens drivkraft i livet,hans evne til at komme op igen, som en korkprop er beundringsværdigt og har dybt respekt for ham. Tak for dig Preben. Du gør en stor forskel.” Dato for oplevelse: 23. juli 2022. Trustpilot

Giv dig selv denne oplevelse
”En utrolig god oplevelse omend noget af en følelsesmæssig udfordring. Vores rundviser fortalte sin historie og hvor er det trist at mennesker skal udsættes for det hun har oplevet. En rigtig god byvandring som jeg aldrig vil glemme. Stor ros til vores rundviser. Giv dig selv denne oplevelse”. Bente J. 21. jul. 2022. Truestory.dk

Skal helt sikkert afsted igen
”En rigtig god oplevelse og en god fortæller Skal helt sikkert afsted igen.” Helle P. 15. jul. 2022. Truestory.dk

Det er ikke sidste gang, jeg vil opleve Gadens Stemmer
”Det var en fantastisk spændende, interessant, tankevækkende oplevelse at høre Samis historie – hun er en sej pige. Det er ikke sidste gang, jeg vil opleve Gadens Stemmer. ” Helle B. 14. jul. 2022. Truestory.dk

Tak til Gert i Vejle
”Tak til Gert i Vejle som gav en lærerig rundtur i Vejles gader og en ærlig fortælling om sin egen vej gennem livet. Det var en oplevelse der gav indtryk og sidder i kroppen et stykke tid. Det kan varmt anbefales!”. Dato for oplevelse: 11. juli 2022. Trustpilot

Ærlig fortælling fra livets skyggeside
”Har i dag været på “vandring” omkring Halmtorvet med John. Spændende at høre hans ærlige og levende fortælling om livet til søs og til lands – og gennem livets op- og nedture – ind og ud af misbrug.” Dato for oplevelse: 03. juli 2022. Trustpilot

Steen var en fantastisk fortæller
”Super fin oplevelse og Steen var en fantastisk fortæller.” Gitte A. 11. jul. 2022. Truestory.dk

Ligger mig ikke fjernt at booke endnu  tur med nogle af de andre “stemmer”
”Jan var en meget engageret og levende fortæller. Det var dejligt at høre, at det kan lykkes, at komme “hel” ud på den anden side. Ofte hører man kun om de negative ting. Det ligger mig ikke fjernt endnu engang at booke sådan en tur med nogle af de andre “stemmer”. Stella H. 8. jul. 2022. Truestory.dk

Oplevelsen gjorde et stort indtryk
”Oplevelsen gjorde et stort indtryk. Det gjorde den, fordi den i høj grad var personlig . Og dermed var den troværdig og stærk. Det var ikke rare oplevelser, vi hørte om. Lyt, lyt, lyt … Gadens stemme har noget på hjerte.” Torben H. 8. jul. 2022. Truestory.dk

Jeg vil klart anbefale dette til andre
”Jan Lynge var fantastisk. Enormt ærlig, en rigtig god fortæller der tryllebandt de 19 personer der var med. Godt med spørgsmål. Jan har en god karisma. Jeg vil klart anbefale dette til andre. Jeg har kun mødt Jan men hvis det er niveauet er alt i top. Hils Jan og sig tak”. Ole S. 8. jul. 2022. Truestory.dk

Fantastisk fortælling
”Fantastisk fortælling af Dennis som har levet et MEGET vanskeligt liv.” Jens D. 27. jun. 2022. Truestory.dk

Jeg kan helt klart anbefale denne tur
”Det var en spændende og anderledes oplevelse at møde en mand der har levet sit liv på gaden på godt og ondt. Man får et større indblik i hvad man kæmper med og imod, og hvilke udfordringer der er som man ikke umiddelbart selv kan forestille sig men som vi “ andre” tager for givet. Jeg kan helt klart anbefale denne tur til alle aldersgrupper. Spørg og vær nysgerrig. Mød personen med et åbent sind og du får meget mere tilbage. Vi havde en sød og meget god fortæller med på turen. Så stor tak til Steen”. Lene S. 13. jun. 2022. Truestory.dk

En virkelig anbefalelsesværdig tur
”Oplevelsen var autentisk, rå og virkelig fed. Vores guide var en dygtig formidler og relevant. Hun var tilstedeværende, omsorgsfuld og sjov. En virkelig anbefalelsesværdig tur som giver en del til eftertanke og reflektion”. Maiken K. 13. jun. 2022. Truestory.dk

Stærkt oplevelse! 

“Frivilligcentret havde en stærk og spændende oplevelse. Vi havde en god guide med en masse, på én gang, spændende, fascinerende, skræmmende, imponerede og inspirerende historier at fortælle. Historier om op- og nedture og en anden slags fortælling (helt indefra) om Odense som by – på både godt og ondt.” Jess Kahr, Trustpilot 17. juni 2022

God og lærende oplevelse
God og lærende oplevelse men også sørgeligt at samfundet ikke formår at hjælpe, i dette tilfælde skulle hjælpen havde været der, allerede da Sami var lille. Sami er en fantastisk fortæller, og er i stand til at åbne sig, omkring det værste et barn/ menneske kan opleve, og som de fleste af os gudskelov er forskånet for. Tusinde tak Sami fra de 3 ekstra deltagere 😊 Lone Withøft, Tripadvisor 29. maj 2022.

Fantastisk oplevelse..
”Mega hårdt liv denne unge kvinde har haft… Hun forklarede det godt, jeg var helt mundlam😳Det er nu 2 gang jeg har prøvet det og bestemt ikke sidste.. Har også anbefalet det til mange andre…” Susan på Truestory.dk 23. maj 2022.

Kravlede dybt ind under huden på os
”En yderst engageret, autentisk, inspirerende fortælling, formidlet af en tidligere hjemløs, på en sådan vaskeægte måde, der kravlede sig dybt ind under huden på os, og efterlod sig dybe spor med en stor respekt for de hjemløses vilkår og verden. Så flot og ærlig en beretning, der sidder dybt i hjertet. Tak.” Anita J. på Truestory 16. maj 2022.

Gribende og ærlig fortælling fra gaden
”Vi var i København med en gruppe unge i alderen 14-16 år. Vi havde et fyldt program, men det eleverne nævner som det mest lærerige og interessante, var den rundvisning og fortælling Preben fra Gadens Stemmer gav gruppen. Fortællingen var gribende, ærlig og empatisk. Preben leverede med ro og overskud til at tilpasse tempo og indhold til de unge mennesker.” Karin A, Tripadvisor 10. maj 2022

Rigtig god byvandring med Gadens Stemmer
”Vi var med Gadens stemmer en tur rundt i Københavns gader. Det var en stor oplevelse. Stærke og ærlige fortællinger leveret, hvor de havde udspillet sig.
Tak for en god dag og en stor oplevelse. Bedste anbefalinger herfra.” HK-SSI på Trustpilot 9. maj 2022

Stærk, flot leveret
”På tur med John på Vesterbro i København. John var en dygtig fortæller. Han leverede en stærk historie med en flot portion velbalanceret humor. 10. klasse lyttede intenst og lærte om gaden fra gadens perspektiv. Vil anbefale alle en tur med John.” Kristinne E på Tripadvisor 3. maj 2022.

Livsbekræftende og informativt
”Vi havde fornøjelsen af at gå rundt på Vesterbro med John. John fortalte om sit liv helt fra ung til i dag, og om hvilke(mange) bump på vejen han har oplevet. John er en fremragende fortæller og jeg kan klart anbefale John som jeres guide ved Gadens stemmer. Jeg synes, at den socialøkonomiske virksomhed, Gadens Stemmer er en fantastisk ide, og jeg er glad for at kunne støtte op om ideen ☺️ Det er ikke sidste gang at jeg har booket en tur rundt i København med Gadens Stemmer!” Hans Peder Berg på Tripadvisor 9. april 2022

Vil til hver en tid anbefale en byvandring med Steen
”Vi var på byvandring med Steen i indre by og det var en vild oplevelse. Steen kunne fortælle om København fra en helt anden side end jeg selv kender byen og han gjorde det på en barsk, realistisk men også smuk måde. Jeg vil til hver en tid anbefale en byvandring med Gadens Stemmer. Det giver stof til eftertanke.”
Alexandra. Marts 2022. Truestory.dk

Fedeste oplevelse
”Den fedeste oplevelse længe, og stof til eftertanke. Stor respekt for Jan og hans deling af livet. Folk skal opleve denne form for oplevelse.” Hanne Skovbo Kaas. Marts 2022. Truestory.dk

Gik lige ind under huden
”Mega spændende oplevelse. Guidens fortælling gik lige ind under huden. Vi fik et godt indblik i at være en af virkelighedens lidt skæve eksistenser.”
Tina Rysgaard. Marts 2022. Truestory.dk

En påmindelse om livets op- og nedture
”Vi var på tur med Sami og det var en påmindelse om livets op og nedture. Tak Sami fordi du mindede min familie og mig om at vi har noget at være glade for og hvor svært livet også kan være.”
Helle Nicolay. Marts 2022. Truestory.dk

Personlig og farverig tur
”Vi fik en meget personlig og farverig tur igennem Christianshavn. Der var stor viden om historie, miljø, bygninger etc. Vi havde politiske diskussioner, snakke om menneskesyn og om forandring og kultur og meget andet. Vi kunne have fortsat dagen med Daniel.”
Anne Jochumsen. Marts 2022. Truestory.dk

Virkelig interessant og spændende
”Fantastisk oplevelse der virkelig gav stof til eftertanke og satte tingene i perspektiv. Sami var helt utrolig god til at fortælle om hendes liv og de ting vi så, på en nærmest tragikomisk måde som man både kunne grine og græde over. Virkeligt interessant og spændende. Vi snakkede om at tage vores børn med næste gang da det ville være meget lærerigt for dem at høre og opleve.”
Anders Hofmeister. Februar 2022. Truestory.dk

Super oplevelse
”Super oplevelse og god fortæller. Vi fik også mulighed for at stille en masse spørgsmål og gå i dybden hvis noget var ekstra interessant.”
Jeanne Nørgaard. Februar 2022. Truestory.dk

Meget mere spændende end at gå på museum
”Jan var en fantastisk fortæller. Han fortalte om sin spændende fortid, som jo er fuldstændig anderledes end de fleste andres. Jeg kan absolut anbefale at tage på en sådan tur. Det er meget mere spændende end at gå på et ordinært museum. Tag rigeligt med varmt tøj på, hvis det er om vinteren.”
Christian Tronier. Februar 2022. Truestory.dk

Virkelig godt
”Steen som var vores guide, gjorde det virkeligt godt. På trods af dårligt vejr, lykkedes det ham at gi et indblik i de hjemløses liv og levevilkår. 2 mega spændende timer i cph. ”🤙 Ulrik Nielsen
Februar 2022. Truestory.dk

Tusind tak til Sami, hun gjorde det rigtigt godt
”Det var en meget interessant oplevelse, Sami har haft et barsk liv som hun nu er kommet ud af og fundet sig et godt liv, det var spændende at høre og lære hvordan livet er uden for ens egen 4 vægge tusind tak til Sami hun gjorde det rigtig godt, hun er sej.”
Ruth Dix. Februar 2022. Truestory.dk

 Hudløst ærligt
”Mia har fantastisk god til at fortælle og forklare om livet på gaden, og hendes egen historie. Det var hudløst ærligt og nærværende, og jeg fik max respekt for Mia. Jeg blev både klogere på hvordan livet er på gaden på Vesterbro, og hvilke konsekvenser det har for dem der lever på gaden. Det var nogle gode stop på turen, som også viste den hjælp der findes til pigerne på gaden. Jeg vil anbefale den tur til folk jeg kender.”  Thomas. Januar 2022. Truestory.dk

En unik, autentisk oplevelse
”Vi har været på byvandring på Sami – En unik, autentisk oplevelse som ramte os i hjertet og vi blev dybt rørte. En stor præstation at ændre sin livsstil efter så mange års barsk opvækst – det er imponerende flot, og vi er taknemmelige fordi du deler din historie og gør en forskel. TAK. Jeg kan varmt anbefale en byvandring med Gadens Stemmer.” Lone. Januar 2022. Truestory.dk.

Plads til både grin og tårer
”En fantastisk guide, som gav et indblik i hendes fortid og hvad hun stadig kæmper med. Hun var hudløs ærlig og der var derfor plads til både grin og tårer. En tur der kan anbefales alle der har interesse for livets “skyggesider” Hun fylder stadig i mit hoved ♥️”. Susanne. December 2021. Truestory.dk

Det bør være en “skal gøre” oplevelse for alle.
“Det er en spændende fortælling, hvor selv om vi havde hørt Sammi´s historie 3 år tidligere, stadig er spændende. Der var både nye og kendte ting i fortællingen. Det bør være en “skal gøre” oplevelse for alle. Husk ikke at afbryde midt i fortællingen, men marker du gerne vil sige noget. Det kan være fortælleren gerne vil bevare sit fokus inden eventuelle spørgsmål. Man står meget stille og lytter, så vær opmærksom på din egen påklædning.” Peter. December 2021. Truestory.dk

Fik hørt meget om livet på gaden
”Det var en interessant oplevelse at møde Steen fra Gadens Stemmer og høre om hvordan det er at være hjemløs. Vi blev guided godt af Steen og fik hørt meget om livet på gaden.” Bente. December 2021. Truestory.dk

Oplysende og bevægende
”Meget berigende tur med utrolige historier. Guiden Michael fortalte åbent og ærlig om sit liv. Absolut en tur jeg vil anbefale alle at være med på.” Lone Levin. Nov. 2021. Tripadvisor

En på opleveren
”Virkelig en oplevelse der gav stof til eftertanke. Tak til Sami for ærligt at fortælle om sit hårde liv. Utroligt at du kan stå som et helt og empatisk menneske efter sådan et liv. Sætter min trygge opvækst i Nordsjælland i perspektiv.” Jan Sørensen nov. 2021. Tripadvisor

Efterårsture med Gadens Stemmer
”Kan bestemt anbefale at tage på tur med gadens Stemmer, har oplevet 2 historier og begge var meget personlige og rørende, Fik ved begge fortællinger en ide om hvor galt det kan gå allerede fra livets start hvis man ikke får den rigtige omsorg og støtte. Hvis der er udfordringer dels ved diagnoser eller familieforhold. Har både været afsted med en flok veninder og med kollegaer. Meget meget tankevækkende. Var afsted i september og oktober 2021.” Tina T. okt. 2021. Tripadvisor

Det gør dybt indtryk
På byvandring idag med min studiegruppe på Socialrådgiver uddannelsen. Vi var så heldige at følges med Morten. Helt unik livshistorie fortælling. Det gør dybt indtryk. Morten er en dygtig formidler og skal helt sikkert have 5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️for sin hudløs ærlige beretning idag 🍀Byvandring med Gadens Stemmer kan varmt anbefales 💜 Camilla. November 2021. Trustpilot.

Sindssyg god oplevelse
”Sindssyg god oplevelses, meget bedre og levende end forventet.
Jeg var afsted med min klasse, 25 unge mennesker på 14-15 år, og de var alle sammen opslugt af turen hele vejen i gemmen. Det er noget jeg synes alle skal opleve, da man kommer helt tæt på livet bag vores smukke København.
John var vores fortæller og han var super god til at gøre tingene levende og spænende at høre på. Han pakkede heller ikke tingene ind, hvilket jeg lidt havde frygtet han vil gøre nu når det var unge mennesker der var han havde med, men er rigtig glad for han ikke gjorder det.
Så 5 ud af 5 stjerner til John og Gadens Stemmer.
ALLE SKAL PRØVE DET! 🤩
Malou Poulsen, okt. 2021 Trustpilot.

 
INTET MINDRE END FANTASTISK….
“Vi var et hold på 12 der havde fået fornøjelsen af en guidet rundtur med Michael, en hudløs ærlig og åbenhjertig beretning om et liv, der har været plaget af misbrug og hjemløshed. Historier fra det virkelig liv om kriminalitet, følelser og nu samvittighed..
Michael jeg blev blæst bagover, tak for din ærlighed, og på trods af alt af, spores der en glæde og lyst til livet i dine fortælling og dine øjne….
Jeg kan varmt anbefale Gadens stemmer, tiden fløj afsted..
TAK Michael de bedste ønsker herfra.”
Tripadvisor septt. 2021. Mvh. Max
 
Tak for en fantastisk tur

Vores guide, Gert, var en rigtig god fortæller, som gav et rigtig spændende indblik i en helt anden verden. Vi så en side af Vejle, som vi ikke kendte i forvejen.
P.R. September 2021. Tripadvisor

God byvandring

Det var en utrolig god rundtur på vesterbro sammen med Dan, meget stærk og barsk beretning fra ham om hans liv. En oplevelse for os, som vi ikke vil glemme. Dan er et rart og meget sympatisk menneske.
Lene S. August 2021. Tripadvisor.

Fantastisk oplevelse

Virkelig fed oplevelse! Kan helt klart anbefales! En oplevelse man ikke må misse. Kun positive ting at sige herfra.
August B. Juni 2021. Tripadvisor

God oplevelse

Jeg var her sammen med min klasse, og jeg fandt det rigtig spændende.
Vi hørte lidt om stof, misbrug og kriminalitet, og det var interessant at høre om.
Morten var god til at fortælle fra hans liv, og man fik lyst til at høre mere.
Simon W. Juni 2021. Tripadvisor

 

Helt fantastisk tur med fantastisk guide

Det var en utrolig spændende og rørende oplevelse. At være på tur rundt med Sami hun er en virkelig god guide og fortæller på medrivende og livlig måde. Og formår at gøre det på en underholdende og sarksatisk sjov måde selv om det er birkelig barke fortællinger til tider. Jeg er gald for jeg sammen med min klasse fra pædagog uddannelsen havde fornøjelsen af denne tur.
Susanne A. Juni 2021. Tripadvisor

Super rørende og fin oplevelse

Jeg havde mit hold af pædagogstuderende med på en gåtur med Sami – og det var både sjovt, rørende, voldsomt, intenst og utrolig velfortalt og rammesat!
Anne Mia S. Juni 2021. Tripadvisor.

God oplevelse med Sami i dag

Rigtig god tur med Sami. Spændende, barsk og humoristisk.
Ifølge en af de elever vi havde med, var det, det mest spændende han havde hørt i hele sin skoletid.
 

Rie B., maj 2021

Virkelig, bask og uforglemmelig oplevelse

Vi var 7 piger (loge) i Indre by med Breum og vil gerne anbefale det til andre. Vi fik en fortælling om Breums baske opvækst og det fortalte han, uden vi skulle have det dårligt med noget som helst. Vi blev alle sammen lidt klogere på den hårde virkelig der er lige i nærheden af en. Der er ingen tvivl om at selve Breums fortælling, gjorde denne byvandring ret interessant. Tak og tillykke til Breum – du er kommet langt.

jettemerkel., april 2021

 

En oplevelse i verdensklasse

Jeg var på byvandring med Victoria, som var meget dygtigt til at fortælle og meget nærværende. Jeg fik indblik i en hel anden verden og liv end hvor jeg kommer fra, Victoria var modig og meget ærlig og fortalte om hendes liv, hun var god til at svare på spørgsmål. Victoria er en af de sejeste mennesker jeg har mødt og jeg ønsker inderligt alt det bedste for hende!
Det er bedste ikke sidste gang jeg skal på en tur med gadens stemmer og alle jeg møde på min vej for smidt en anbefalding i nakken!

Mette G., februar 2021

“Vi havde vores to teenagere med på “guidet tur” med Morten, og det var en kæmpe oplevelse at få et hudløst ærligt og tankevækkende indblik i det miljø, Morten i mange år har været en del af.
Mortens fortælling skiller sig ud, og hans historie kunne ligeså vel have udspillet sig i provinsen, hvor vi selv kommer fra. Mortens fortælling sætter et vigtigt fokus på, at afhængighed og misbrug findes i alle samfundslag – og i mange former.
En absolut anbefalelsesværdig oplevelse, og afsluttende; en kæmpe tak til Morten, for hvem og hvis “comback”,man kun kan ha’ den dybeste respekt for.”

Ulla, juli 2020

“Vi havde i går besøg af Lars, som holdt foredrag for vores to 8. klasser, og det var en SUPERFED oplevelse! Lars forstod i den grad at levere en svær historie med både alvor og autencitet, men også uden at løfte pegefingre og moralisere overfor eleverne. Tværtimod virkede den lidt underspillede facon virkeligt godt på dem. Vi havde inden da talt om, hvad eleverne kunne være opmærksomme på mht. skolegang, miljø, konfliktoptrapninger og hjælp, som Lars kunne have fået undervejs. Efter foredraget havde jeg elever, som stort set aldrig skriver en linje, der sad i 45 minutter og skrev noter og refleksioner over, hvad Lars havde fortalt om sit liv. Det var i den grad en succes, og det skyldes i mine øjne Lars måde at gå til ungerne på. Så viderebring endelig en MEGET stor tak til Lars fra os – både lærere og elever.”

Underviser fra Valhøj Skole, juni 2020

“Har i dag været på byvandring, med Maynard sammen med min HF klasse, og det har virkelig været en fed og spændende oplevelse. Han var virkelig god til at fortælle sin utrolige historie og inspirere folk til at se på livet med nye briller, han gjorde det samtidig sjovt og virkelig underholdene. Det kan klart anbefales!”

Elev fra Campus Bornholm, februar 2020

“En helt fantastisk rundtur på Vesterbro med Sami. 25 gymnasieelever var meget optaget over hendes livshistorie – det var rystende, lærerigt og spændende på en og samme tid.
Tak fordi I deler jeres historie. Vi vender tilbage med nye elever næste år.”

 Underviser fra Rybners Handelsgymnasium, december 2019

“Fantastisk og meget spændende tur sammen med Nugga i dag…hun er super god til at fortælle om det hårde, barske og triste liv hun har oplevet og hvor er det bare stærkt gået at hun er komme så langt…..kæmpe klap på skulderen og stort tillykke med det….held og lykke i fremtiden, som du nok skal klare.”

Charlotte D., november 2019

“Vild oplevelse 🙏

Christian fra “Gadens Stemmer” førte os igennem hans vilde historie om mobning i folkeskolen til psykiatrisk selvmordstruet patient, frem til sit liv i dag. Meget oprørende, hjerte rørende og livsbekræftende at være med på rundturen rundt om og uden for psykiatrisk skadestue på Frederiksberg. Tusind Tak til Christian fra “Gadens Stemmer”
Kan på det aller aller varmeste anbefales at booke en tur.”

Susanne S., oktober 2019

“Tusind for to helt fantastiske ture med Sami og Lars igår. Det var meget tankevækkende at høre jeres livshistorier – mange tak fordi I ville dele dem med os!”

 Tivolis medarbejderforening, september 2019

“Undertegnede og et hold fra Sosuskolen i Nykøbing F. havde torsdag fornøjelsen at møde Csaba, som gav et grundigt indblik i livet som hjemløs, hans egen vej dertil samt samfundsmæssige aspekter på det at være socialt udsat i dagens Danmark.
1000 tak Csaba for din medrivende og indfølelige beretning. Det var meget lærerigt og kan varmt anbefales! TAK ♥️

 Underviser Social- og Sundhedsskolen Nykøbing F., september 2019

“Vores guide Kim var utrolig god til at formidle sin livshistorie, og det gjorde dybt indtryk på os at høre, hvordan hans liv på kanten havde været. Han var klar til at svare på alle spørgsmål, og han var meget levende i sin måde at berette på. Det gik helt ind i hjertet og gav os alle noget at tænke over. Er helt sikkert ikke sidste gang vi booker en sådan byvandring 😊

Mette C., august 2019

“Kan klart anbefale en guidet rundtur på Nørrebro med “luffe”. Man får virkelig et indblik i hvordan man møder modstand i livet, nogle mere end andre, men også at luffe hele tiden er blevet ved med at kæmpe for at komme ovenvande igen, og den dag idag står med egen lejlighed og intet misbrug. 5 store stjerner herfra!”

Alexander B., august 2019

En rørende, skræmmende, men livsbekræftende, personlig historie om en stofbrugeres liv og færden på Vesterbro. En tankevækkende oplevelse og lille indblik i livet bagside. Tak til organisationen Gadens Stemmer, som hjælper os til at se og forstå, hvor skrøbeligt livet kan være, men også anviser en vej ud. Bliv ved med det.”

Anne M., juli 2019

“En virkelig øjenåbner som også alle unge/teenagere burde opleve og lære af. Hatten af for de guider der er kommet så langt i det gode forløb og som har mod til at fortælle deres barske historie.”

Marit D., maj 2019

“En beretning/oplysning du ikke må snyde dig selv for. Jeg var på tur med Csba og blev klogere på hvordan vores samfunds regler og love egentlig påvirker gadens folk og hvorfor det er vigtigt at vi sammen kæmper for at forbedre forholdende/vilkårene. En barsk og smuk oplevelse på samme tid.

Elev fra HF & VUC FYN, april 2019

“Jeg var på den vildeste, mest rørende, og spændende tur med Christian. Havde på ingen måde forventet at det ville blive så spændende og hjerteskærende med en ærlig fortælling om hans opvækst. Vil klart anbefale Christian som person. Alle burde høre om NETOP hans historie. I kommer ikke til at fortryde!:))”

Elev fra Mulernes Legatskole, marts 2019Et